Bilde av tannlegen
Smil med hvite tenner
Tannlegeutstyr

Ettersom jeg nå har avsluttet mitt 8 år lange arbeidsforhold ved Trondheim Tannhelsesenter, har jeg opprettet denne nettsiden for å informere nye og tidligere pasienter om hvor de kan finne meg.

Litt om meg:
Jeg studerte ved Universitetet i Oslo og ble ferdigutdannet tannlege i 2008. Jeg har arbeidet ved Trondheim Tannhelsesenter siden 2008 og  frem til nå i vår 2015.  Mye av tiden min har jeg benyttet på pasienter med tannlegeskrekk med meget godt resultat. Jeg er autorisert til  å behandle pasienter under lystgass og beroligende midler. Dette får pasienter med tannlegeskrekk til å slappe av, og vi kommer alltid i mål med behandlingen.

Mange pasienter møter med ønske om vakrere tenner.  I dag er fine tenner et tegn på sunnhet  og at man tar vare på seg og kroppen sin. I midlertid kan det være situasjoner som gjør at man ønsker å justere tennenes fasong eller farge. Jeg har gjort mye rekonstruksjoner av misfargede og ødelagte tenner, og resultatet blir alltid svært bra. Det er også den morsomste og mest givende behandlingen jeg utfører. Det å gi noen smilet tilbake er fantastisk.

De laboratoriene jeg benytter for produksjon av keramiske tenner er de beste, og det vil du merke. I samarbeid med leverandørene sikres kvalitet i hvert ledd og i hver tann.

Jeg har meget gode kunnskaper om Helfos regler vedrørende refusjon av utgifter til tannbehandling.Dette medfører at pasientene får den trygderefusjonen de har krav på. Jeg har også direkte oppgjør med Helfo, slik at man slipper å betale behandlingen fullt ut, for så å få tilbakebetalt refundert beløp fra Helfo.

Fra 2016 vil jeg også være autorisert til å gjøre implantatbasert protetikk med refusjon fra Helfo.

Jeg har nå flyttet min tannlegepraksis til Stjørdal men tar også imot pasienter i Trondheim. Ukene mine deles mellom Torget Tannhelse Stjørdal og Ranheim Tannhelse i jakobsliveien, 1 Ranheim. På dagtid jobber jeg i Stjørdal frem til 1600 og deretter jobber jeg ved Ranheim Tannhelse fra 1700-2000, bortsett fra torsdager hvor jeg jobber ved Ranheim Tannhelse fra kl 0800-2000. Jeg tar i spesielle tilfeller også imot pasienter i helgene!

Jeg utfører blant annet:

  • Vanlig undersøkelse av tennene, med røntgen, klinisk inspeksjon, puss og rens.
  • Akuttbehandling; mistede fyllinger, tannpine,
  • Fjerning av visdomstenner
  • Reparasjon av tenner med kariesangrep
  • Fullstendig rehabilitering av tannsettet
  • Estetisk tannbehandling, herunder tannbleking.